Translate

torsdag 17. november 2011

Onsdagstrening

Bellystar Catherine

Onsdag var det trenings igjen med Bellystars. Vi har fast treningstid onsdager kl. 20.30 ved Oslo Magedansstudios lokaler i Karl Johansgate 17 i Oslo.
Siri Ydstie
Alt opplegg er utarbeidet og ledet av Siri Ydstie www.oslomagedans.com .
Denne gangen jobbet vi bla med dansen til låta Desert Rose, en dans vi skal opptre med på Oslo Magedansstudios juleavslutning søndag 4.desember. Du kan høre låta her http://youtu.be/3JNC6JF96kM Vi jobbet noe med synkronisering og formasjoner og jeg gleeeeder meg til å jobbe mer med det neste uke. Det å jobbe i gruppe i formasjoner, og aller helst med formasjoner som endrer seg i løpet av dansen synes jeg er utrolig morsomt/spennende. Det gir dansen en helt annen dynamikk. Det er spennende selv å måtte være så bevisst og konsentrert på hvor de andre i gruppa befinner seg i forhold til deg og i forhold til rommet - i tillegg til at man må huske hele koreografien.
Her er et klipp fra en gruppe som virkelig jobber med ulike formasjoner www.youtu.be/O7-ZgcL9St8


Wednesday and dancing againg with Bellystars. We have regular training on Wednesdays at  20.30 at Oslo Bellydance Studio's premises in Karl Johans gate 17 in Oslo.
Artistic director is Siri Ydstie
 www.oslomagedans.com

This wednesday we rehearsed the dance to the song Desert Rose, a dance we will perform at Oslo Bellydance Studio Christmas party Sunday December 4thYou can hear the song here http://youtu.be/3JNC6JF96kM
We worked  with synchronization and formations and I am looking forward to work more on that next weekWorking in groups, formationsand preferably with patterns that change during the dance, I think is incredibly fun / exciting. It brings something extra to the dance. It is exciting having to be so aware and focused on where the other dancers are in relation to you and the room - in addition having to remember the choreography.
Here is a clip from a group that really works with the various formations www.youtu.be/O7-ZgcL9St8

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar